Volg ons op social media!

Front page image

Ôfdwale in Noardeast-Fryslân

Ôfdwale in Noardeast-Fryslân

Het leukste kaartspel van Noardeast-Fryslân

Jouw avontuur langs de betoverende Waddenkust van Noordoost-Friesland begint hier! Verlies jezelf in de prachtige omgeving van deze unieke bestemming en laat je verrassen door de verborgen schatten die op je wachten.

Stel je voor: een landschap dat als een blanco canvas voor je ligt, klaar om door jouw verbeelding tot leven te worden gebracht. Hier, te midden van een overzichtelijk en sereen decor, vind je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten. En als kers op de taart, de majestueuze Waddendijk die het gebied omarmt en koestert, als een ware trofee bovenop Nederland. Waar wacht je nog op?

Kaartspel Ôfdwale

Hoe speel ik Ôfdwale?

Volg het dwaalspoor

Verken het landschap op een unieke en betoverende manier met onze speciale kaarten. Ze dienen als jouw gids om door deze bijzondere omgeving te dwalen, zonder ooit de weg kwijt te raken. Onze kaarten zijn geen strenge regels, maar eerder inspirerende richtlijnen die je avontuur verrijken.

Ontdek de vier soorten kaarten die we bieden:

  • Bestemmingskaart (blauw): Laat je verrassen door de blauwe bestemmingskaart, die je leidt naar verborgen pareltjes en buitengewone locaties.
  • Dwaalkaart (roze): Neem de roze dwaalkaart en laat je leiden door de betoverende paden die voor je liggen. Deze kaart nodigt je uit om in een bepaalde richting te dwalen, je nieuwsgierigheid te volgen en te ontdekken wat er om elke hoek ligt.
  • Ervaarkaart (groen): Bekijk de omgeving door de lens van de groene ervaarkaart. Deze kaart stimuleert je om bewust te kijken naar de schoonheid om je heen, om de details en subtiliteiten van het landschap te waarderen en erdoor geïnspireerd te raken.
  • Menskaart (geel): Laat je leiden naar ontmoetingen met de gele menskaart. Deze kaart brengt je in contact met fascinerende mensen die je verhalen vertellen, lokale tradities delen en je laten kennismaken met de authentieke cultuur van de omgeving.
Kaart Ôfdwale

Stappen

Stap 1: Kies een willekeurige bestemmingskaart of kies een kaart met een bepaalde bestemming.

Stap 2: Ga naar deze bestemming en ervaar het bijzondere verhaal van deze locatie.

Stap 3: Speel nu een dwaal-, ervaar- of menskaart naar eigen keuze.

Stap 4: Kies vervolgens een nieuwe bestemmingskaart in de omgeving van je huidige bestemming en herhaal dit tot je alle dertig bijzondere locaties hebt bezocht

TIP: Op de bestemmingskaarten zijn fietsknooppunten aangegeven die helpen bij het vinden van de locaties.

    Bestellen

    De kosten van het kaartspel bedragen €5,- per stuk (exclusief verzendkosten)

    Ôfdwale in Noardeast-Fryslân wordt mogelijk gemaakt door: